Folkemængden 1. februar 1911 i Kongeriget Danmark efter de vigtigste administrative inddelinger = La population du royaume de Danemark au 1. fevrier 1911.

Bidragyder(e): Materialetype: TekstTekstSprog: Danish, French Serier: Statistiske Meddelelser. Rk. 4, Bd. 37 ; ; Hft. 1Publication details: København : Statens statistiske Bureau, 1911.Beskrivelse: 218 sEmne(r): Other classification:
  • Da.3/225
  • Da.3/215
  • Da.19/001
Online-tjenester: Sammenfatning: Angiver i tekst og tabeller by- og landbefolkningen, folketallet og befolkningsforøgelsen i de enkelte byer, folketallet i sogne og sognekommuner og i overøvrighedskredse, stifter, provstier, retskredse, lægedistrikter, udskrivningskredsene, folketingsvalgkredsene, skattekredse og skyldkredsene. Der er også opgørelse af areal, og steder (gårde og huse). 4 sider handler om Færøerne..Sammenfatning: Indeholder register over stednavne..
Markeringer fra biblioteket: Ingen markeringer fra dette bibliotek for denne titel.
Eksemplarer
Medietype Aktuelle bibliotek Samling Hyldeplads Status Udløbsdato Stregkode
Bøger Bøger Danskernes Historie Depot Bogværksted Offentlig statistik RB57H05 Not for loan 102549

Angiver i tekst og tabeller by- og landbefolkningen, folketallet og befolkningsforøgelsen i de enkelte byer, folketallet i sogne og sognekommuner og i overøvrighedskredse, stifter, provstier, retskredse, lægedistrikter, udskrivningskredsene, folketingsvalgkredsene, skattekredse og skyldkredsene. Der er også opgørelse af areal, og steder (gårde og huse). 4 sider handler om Færøerne..

Indeholder register over stednavne..

Danskernes Historie Online - Danske Slægtsforskernes Bibliotek