Folketingsvalgene 9. april 1895 og 5. april 1898 med supplerings-og omvalg 1892-1897.

Bidragyder(e): Materialetype: TekstTekstSprog: Danish, French Serier: Statistiske Meddelelser. Rk. 4, Bd. 3 ; ; Hft. 4Publication details: København : Statens statistiske Bureau, 1898.Beskrivelse: 80 sEmne(r): Other classification:
  • Da.3/225
  • Da.3/215
  • Da.19/001
Sammenfatning: Angiver i tekst og tabeller by- og landbefolkningen, folketallet og befolkningsforøgelsen i de enkelte byer, folketallet i sogne og sognekommuner og i overøvrighedskredse, stifter, provstier, retskredse, lægedistrikter, udskrivningskredsene, folketingsvalgkredsene, skattekredse og skyldkredsene. Der er også opgørelse af areal, og steder (gårde og huse). 4 sider handler om Færøerne..Sammenfatning: Indeholder register over stednavne..
Markeringer fra biblioteket: Ingen markeringer fra dette bibliotek for denne titel.
Denne titel har ingen eksemplarer

Angiver i tekst og tabeller by- og landbefolkningen, folketallet og befolkningsforøgelsen i de enkelte byer, folketallet i sogne og sognekommuner og i overøvrighedskredse, stifter, provstier, retskredse, lægedistrikter, udskrivningskredsene, folketingsvalgkredsene, skattekredse og skyldkredsene. Der er også opgørelse af areal, og steder (gårde og huse). 4 sider handler om Færøerne..

Indeholder register over stednavne..

Danskernes Historie Online - Danske Slægtsforskeres Bibliotek