De dansk-vestindiske Øers Ind- og Udførsel af Varer 1. April 1884 til 31. Marts 1894, med tillæg til 31. Marts 1896.

Bidragyder(e): Materialetype: TekstTekstSprog: Danish, French Serier: Statistiske Meddelelser. Rk. 3, Bd. 18 ; ; Hft. 1Publication details: København : Statens statistiske Bureau, 1897.Beskrivelse: 114 sEmne(r): Other classification:
  • Da.3/225
  • Da.3/215
  • Da.19/001
Sammenfatning: Angiver i tekst og tabeller by- og landbefolkningen, folketallet og befolkningsforøgelsen i de enkelte byer, folketallet i sogne og sognekommuner og i overøvrighedskredse, stifter, provstier, retskredse, lægedistrikter, udskrivningskredsene, folketingsvalgkredsene, skattekredse og skyldkredsene. Der er også opgørelse af areal, og steder (gårde og huse). 4 sider handler om Færøerne..Sammenfatning: Indeholder register over stednavne..
Markeringer fra biblioteket: Ingen markeringer fra dette bibliotek for denne titel.
Eksemplarer
Medietype Aktuelle bibliotek Samling Hyldeplads Status Udløbsdato Stregkode
Bøger Bøger Danskernes Historie Depot Offentlig statistik RB57H04 Udlånes ikke 104140

Angiver i tekst og tabeller by- og landbefolkningen, folketallet og befolkningsforøgelsen i de enkelte byer, folketallet i sogne og sognekommuner og i overøvrighedskredse, stifter, provstier, retskredse, lægedistrikter, udskrivningskredsene, folketingsvalgkredsene, skattekredse og skyldkredsene. Der er også opgørelse af areal, og steder (gårde og huse). 4 sider handler om Færøerne..

Indeholder register over stednavne..

Danskernes Historie Online - Danske Slægtsforskernes Bibliotek