Danskernes Historie Online

Kortfattet topografisk-personal Vejviser for Landet.

Af: Petersen, AndersMaterialetype: TekstTekstPublication details: Kbh. : G. E. C. Gad, 1889Beskrivelse: 368 SEmne(r): VejviserOther classification: D a B Online-ressourcer: Åbn PDF (10,6 MB) Søgbar. Slægtsforskernes Bibliotek. Sammenfatning: Ved Udarbejdelsen af nærværende „Vejviser for Landet“ er der tænkt paa Muligheden af at tilvejebringe en samlet, kortfattet Vejledning om mange forskjellige Forhold og Personalier, saavel i Provinskjøbstæderne som paa Landet, hvilken Vejledning- antages at kunne blive til Nytte for dem, der ikke have udførligere og mere kostbare Hjælpemidler ved Haanden.
Markeringer fra biblioteket: Ingen markeringer fra dette bibliotek for denne titel.
Medietype Current library Samling Hyldeplads Status Bemærkninger Udløbsdato Stregkode
E-materiale E-materiale Slægtsforskernes Bibliotek Online
Ebog online
Topografi, alm. Til stede Søgbar PDF. DIS Arkiv & Bibliotek. 900336

Indeholdende Postadresser, Afstand fra Kjøbstæder, Indbyggere, Gaardes og Huses Antal, Sognenes Hartkorn og Areal, Møller, Godser og større Gaarde tilligemed
Havne paa Embeds- og Bestillingsmænd-, Godsers og større Gaardes Ejere m. m. m.

Ved Udarbejdelsen af nærværende „Vejviser for Landet“ er der tænkt paa Muligheden af at tilvejebringe en samlet, kortfattet Vejledning om mange forskjellige Forhold og Personalier, saavel i Provinskjøbstæderne som paa Landet, hvilken Vejledning- antages at kunne blive til Nytte for dem, der ikke have udførligere og mere kostbare Hjælpemidler ved Haanden.

Klik på et billede for at se det in billedfremviseren

Danske Slægtsforskere - Slægtsforskernes Bibliotek