Danskernes Historie Online

Det danske imperium : storhed og fald / Michael Bregnsbo og Kurt Villads Jensen ; redaktion: Jon Bloch Skipper ; billedredaktion: Det Historiske Hus ApS ; register: Ellen Mølgaard og Line Rasmussen ; kort: Tom Terkildsen.

Bidragyder(e): Bregnsbo, Michael | Jensen, Kurt Villads, f. 1957 | Historiske HusMaterialetype: TekstTekstPublication details: Kbh. : Aschehoug, 2004. Udgave: 1. udgave, 1. oplagBeskrivelse: 255 sider, 48 sider med tavler (nogle i farver) : illISBN: 8711117117 (hf.)Emne(r): danmarkshistorie | Danmark | HistorieOther classification: 96 Sammenfatning: I en undersøgelse af spørgsmålet om hvorledes det kunne gå til at en europæisk stormagt som Danmark er endt som en ubetydelig småstat, fortæller forfatterne historien om hvordan Danmark til alle tider har ageret som en integreret del af Europa og resten af verden.
Markeringer fra biblioteket: Ingen markeringer fra dette bibliotek for denne titel.
Eksemplarer
Medietype Current library Samling Hyldeplads Status Udløbsdato Stregkode
Bøger Bøger Slægtsforskernes Bibliotek Albertslund
Bogværksted
Danmarks almindelige historie R025H04 Udlånes ikke 112998

I kolofonen: produceret af Det Historiske Hus ApS.

I en undersøgelse af spørgsmålet om hvorledes det kunne gå til at en europæisk stormagt som Danmark er endt som en ubetydelig småstat, fortæller forfatterne historien om hvordan Danmark til alle tider har ageret som en integreret del af Europa og resten af verden.

1. oplag. 2004.

Danske Slægtsforskere - Slægtsforskernes Bibliotek